3 tips voor beginnende hockeyspelers

Bij goede verenigingen neemt men de tijd op goede trainingen te faciliteren. Het doet dit door sportmensen aan te trekken die spelen voor nationale teams, universiteitsprogramma’s en andere hoog aangeschreven instellingen. Wat echt nuttig is, is dat ze zichzelf niet alleen als coaches zien – ze zijn rolmodellen die het spel vertegenwoordigen waar ze van houden en ze willen die liefde en passie doorgeven aan toekomstige generaties.

Of je nu een van onze hockeykamp bijwoont of van plan bent om naar een van de vele andere locaties in het land te komen, er zijn bepaalde aspecten van het spel waar al onze coaches met kampeerders aan werken. Nieuw zijn bij hockey kan erg spannend zijn omdat het iets nieuws is, maar het kan ook om dezelfde redenen overweldigend zijn.

Het vergt veel oefening en toewijding om een ​​goede hockeyspeler te worden, en als je je overweldigd voelt, kan het moeilijk zijn om precies te weten waar je moet beginnen. Als je nieuw bent in de sport, zijn hier drie essentiële vaardigheden die je moet beheersen voordat je verder gaat met andere vaardigheden en oefeningen.

Leidend

Veel van wat er nodig is om bovengemiddeld hockey te spelen, is om in de juiste positie op het veld te komen, wat ook inhoudt dat je je lichaam in de juiste positie positioneert om een ​​pass van een teamgenoot te ontvangen of deze naar iemand anders op het veld te sturen. Leiderschap is een enorme vaardigheid die je moet hebben als het gaat om dit specifieke deel van het spel.

Als je je teamgenoten en hun speelstijl kent, kun je beter anticiperen op wat ze zouden kunnen doen en waar de bal in de naartoe zou kunnen gaan. Het is ook handig omdat het je meer opties geeft om ruimte vrij te spelen van de tegenstander.

Passeren

Meer doelpunten maken dan een ander team is een basiskennis van het winnen van hockey, maar aanvallers kunnen geen doelpunten maken zonder nauwkeurige passes te krijgen van hun teamgenoten elders op het veld. De positie die je speelt, bepaalt ook de soorten passes die je tijdens het spel verstuurt.

Aanvallers gebruiken meestal one-touch passes, terwijl middenvelders meestal met linker- of rechtervoet passen. Terwijl u oefent, is het ook een goed idee om te zien hoe uw lichaam en geest reageren op verschillende invalshoeken terwijl u spelsituaties simuleert.

Slagen

Bekend staan ​​als een sterke slagman is iets dat het werk van alle delen van je lichaam vereist, evenals de positie van de bal. Het is een geweldige tool om op voorraad te houden, waar je ook bent op het veld. Een belangrijk onderdeel van krachtig en nauwkeurig slaan is ervoor te zorgen dat uw heupen draaien terwijl uw lichaam het gewicht naar voren draagt ​​en uw hoofd boven de bal is.

Leave a Comment