Blijven sporten als je net mama bent geworden

Je hebt net een ontzettend mooi kind op de wereld gezet, maar je mag natuurlijk ook niet je eigen geluk en gezondheid vergeten.

Gebruik je trainingen als een moment om een ​​band met je baby op te bouwen. Neem je baby mee in de kinderwagen of oefen je hart voor hem of haar uit tijdens buiktijd. Sporten in het bijzijn van je baby is een geweldige manier voor hem of haar om te zien en te leren dat fitness een onderdeel is van een gezonde, gelukkige levensstijl. Je kunt je baby zelfs bij trainingen betrekken door hem of haar vast te houden of te dragen, zolang je maar uiterst veilig bent. Denk eraan: oefen geen evenwichtsbewegingen wanneer je je baby vasthoudt of draagt.

Maar wat als nieuwe moeders het gevoel hebben dat ze gewoon geen tijd hebben om te sporten?

Soms lijkt het maken van tijd voor lichaamsbeweging het grootste obstakel om actiever te worden, maar eigenlijk is elke moeder het aan zichzelf verplicht om haar schema voldoende aan te passen om een ​​paar dagen per week minimaal 20 minuten aan lichaamsbeweging te doen.

Als je er nog niet klaar voor bent om je aan het idee van een trainingsschema te houden, concentreer je dan op gezond eten. Omdat wat je eet je energieniveau beïnvloedt, moet voedzaam eten altijd een prioriteit zijn. Je kunt gezonde opties vinden, zelfs als je geen tijd hebt om te koken. Enkele van mijn favoriete opties voor onderweg zijn pindakaas-banaan-smoothies, sushi of salade. Probeer deze taco-salade in een pot voor een snelle lunch!

Tips om samen met je baby te doen

Schaf een baby draagzak aan, zoals bijv. Tula free to grow, en ga erop uit. Een flinke ronde wandelen doet al wonderen! Hardlopen kan in het begin zwaar zijn en wordt niet altijd aanbevolen, maar als je een hardloper was voordat je zwanger was en je baby oud genoeg is, koop dan een joggingwandelwagen en ga erop uit.

Je kunt online veel leuke postpartum-workouts voor thuis vinden, van yoga tot gewichtheffen tot op dans gebaseerde cardio.

Leave a Comment