Dit is wat jij kunt doen met de overige ruimte in je tuin!

Als jij onlangs je tuin hebt aangepakt is de kans groot dat je een juiste invulling hebt gevonden. We hopen ten zeerste dat de tuin in kwestie aansluit bij je wensen en ook dat doel dient dat het volgens jou zou moeten dienen. Echter is de kans ook groot dat als je bij dit blog terecht bent gekomen, je in zekere zin kampt met wat overige ruimte in je tuin. De kans is dan ook gelijk groot dat je niet helemaal weet wat je met deze ruimte moet doen. Gelukkig ben je bij dit blog terecht gekomen. Hier vertellen we je met alle plezier wat je volgens ons het beste kunt doen met de ruimte die jij overhoudt in je tuin!

Je tuin opdelen in vakken

Als je het al niet gedaan hebt, raden we je het aan om je tuin op te delen in bepaalde vakken. Waar het ene vak kan dienen als een ontspanningsplek, kan het andere dienen voor de sier. Weer een ander vak zou ingericht kunnen worden als speeltuin voor eventuele kleine gasten en tot slot kan weer een ander vak ingedeeld worden als een klein bos of iets dergelijks. Op deze manier houd je het overzichtelijk en dient de overige ruimte in je tuin ook nog een belangrijk doel!

Een actieve tuin

Ook is het mogelijk om je tuin wat meer actie te laten uitstralen. Door bijvoorbeeld voetbaldoelen van SKOR aan te schaffen, weet je zeker dat jouw tuin straks dat uitstraalt wat je wilt dat het uitstraalt. Neem zeker een kijkje bij dit bedrijf en vraag eens naar de mogelijkheden. Niets is leuker dan een aantal voetballende kinderen in je tuin!

Leave a Comment