Verbetert seks de sportprestaties? 

Het is een vraag die vaak gesteld wordt: verbetert seks de sportprestaties? Het is maar net hoe je het bekijkt. Want seks is voor iedereen anders. Qua duur, intensiteit en beweeglijkheid. Elk standje vraagt andere inspanning en sommige standjes zijn intensief qua inspanning voor de ene en niet voor de andere partij. Je kunt ook heel rustige seks hebben waar je allebei weinig intensief bezig bent, maar wel heel intiem. Of seks de sportprestaties verbetert is dus afhankelijk van hoe je het doet. Het heeft vooral met inspanning te maken. 

Uithoudingsvermogen 

Een lange sessie waarbij je intensief actief bent is natuurlijk goed voor je uithoudingsvermogen. En dan is seks een leuke manier om je uithoudingsvermogen te trainen. Hoewel het waarschijnlijk over het algemeen meer zal lonen om te gaan hardlopen of fietsen. Hoe dan ook is seks een leuke manier om in beweging te zijn. En met producten van Body en Toys kun je daar een extra dimensie aan toevoegen. Zeker als je seksleven misschien een beetje routine begint te worden.  

Extra’s voor bij de seks 

Met seksspeeltjes kun je bijvoorbeeld nieuwe spannende dingen ontdekken in de slaapkamer. Dat kan heel simpel of juist uitgebreid zijn. Je vindt bij Body en Toys allerlei producten. Van vibrators en seksspeeltjes voor stellen tot latex maskers met gag bal en andere bdsm toys. Neem vooral een kijkje en bedenk wat jou spannend lijkt. En overleg dat natuurlijk met je partner als het doel is om je seksleven te vernieuwen. Hij of zij moet het natuurlijk ook spannend en leuk vinden.  

Bestel discreet online 

Je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen over een bestelling bij Body en Toys. Je krijgt namelijk je bestellingen in een neutrale verpakking. Zo hoeft niet de hele straat direct te zien dat jullie een spannend speeltje hebben besteld. Wel zo fijn in sommige gevallen. Ook als de kinderen het pakketje wellicht aannemen.

Leave a Comment